Hyresgäster

BÄSTA PLATSEN

För företag som vill nätverka i en miljö för proffsig kreativitet


 

För företag som vill nätverka i en miljö för proffsig kreativitet. Vi på Fredsgatan 25 i Värnamo är måna om att de som finns som hyresgäster här ska trivas. Tänk på att du, som ny hyresgäst är en del i hur Fredsgatan 25 kommer utvecklas i framtiden.

På Fredsgatan 25 finns lokaler för logistik, butiker, tjänste-företag och tillverkande företag. Flera olika branscher finns representerade här - spektrat går från plattläggning via it-företag till ekonomiföretag. 

Inget företag är konkurrent med någon annan på Fredsgatan 25. Vi strävar efter samarbete mellan företagen och affärer som görs över kaffebordet.Här hittar du en arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för en bra arbetsdag. Lokalerna är ljusa och luftiga och bidrar till att du ger ett gott intryck när du träffar dina kunder.

Lokaler


 

Fredsgatan 25 har lokaler i flera olika storlekar och ändamål som passar för olika branscher och det antal personer ni behöver plats för.

Som hyresgäst här får du förutom ditt eget rum tillgång till en studio för möten, kopiator, bredband, buss och toalett med dusch. I kaféerna finns spis, mikrovågsugn, kyl/frys och kaffeautomat.

För mer information kontakta Björn Inganäs bjorn@cai.se.

Ledigt just nu


 

• Logistikplatser

VI ÄR HYRESGÄSTER HÄR


stibo systems
värnamo finmekanik - PA Skotte AB
netmine personlig it
correct ekonomi & redovisning
aha reklam
netmine personlig it
necessofsweden
griffnet
göteborgs tryckeriet
sto scandinaivia ab
wikells
wikells
wikells
Svenska Lager AB
norfolier greentec
netmine personlig it
netmine personlig it
goma gallery of modern art
internationella vänner

KONTAKT


Fredsgatan 25

331 52 Värnamo

Tel 070 63 84 100